Tradiční česká a slovenská kuchařka

Druh zboží: kniha
CN: E/66847
Autor: Mária Hajková
Stav: Použitá
ISBN-13: 97880204900643
Dostupnost: SKLADEM MIMO PRODEJNU (info)
Cena: 60Kč
Množství:
 

Česká a slovenská gastronomie se může pyšnit velkým bohatstvím receptur národních, krajových i lokálních. Je třeba zdůraznit téměř encyklopedickou úplnost této knihy, jejíž receptová část obsahuje kromě tradičních jídel i velký výběr nejrozmanitějších specialit. Kuchařky ocení přípravu pokrmů v tlakovém hrnci a na grilu, množství zeleninových a bezmasých jídel. V oddílu moučných jídel najdou předpisy od nejjednodušších až po pečení dortů pro slavnostní příležitosti. Rozsáhlý repertoár doplňuje mnoho receptů vhodných pro děti.

Vydání: Ikar, Praha 2003. Pevná vazba, rozměry: 17,5 x 24 cm, stran 319

Stav knihy: Stav pěkný

Valentinská © 2021