Co by měl vědět správný kuchař - 484 rad, tipů, triků a technik jak si usnadnit práci v kuchyni (kuchařka)
Druh zboží: kniha
CN: E/66747
Autor: James Peterson
Stav: Použitá
ISBN-13: 9788024911526
Dostupnost: SKLADEM MIMO PRODEJNU (info)
CN: E/66747
Autor: James Peterson
Stav: Použitá
ISBN-13: 9788024911526
Dostupnost: SKLADEM MIMO PRODEJNU (info)
Cena: 80Kč
Množství:
Chcete-li se zdokonalit v loupání, sekání nebo krájení, míchání nebo šlehání, vaření, pečení, dušení, grilování, či dokonce v etiketě při návštěvě restaurace, vše najdete zde: mistr kuchař vám nabízí 484 triků, technik a způsobů, které vám usnadní práci a zdokonalí postup tak, že kulinářský výsledek bude na jedničku. Návody krok za krokem s barevnými fotografiemi, stovky inspirativních nápadů a tucty lahodných receptů dělají z knihy mistrovský kurz pro kuchaře.
Vydání: Ikar, 2009. Brožovaná, rozměry: 16 x 21 cm, vydání první, 432 stran.
Stav knihy: Výborný stav.