Die neuzeitliche Küche [kuchařka, učebnice, vaření, recepty]
Druh zboží: kniha
CN: A3260
Autor: Zäch, Rudolf
Stav: Použitá
Dostupnost: SKLADEM MIMO PRODEJNU (info)
CN: A3260
Autor: Zäch, Rudolf
Stav: Použitá
Dostupnost: SKLADEM MIMO PRODEJNU (info)
Cena: 380Kč
Množství:
Ein praktischer Lehrkurs der Kochkunst und Ernährungskunde sowie der Diätküche. Mit 4000 Rezepten und Anleitungen, nebst 300 Abbildungen im Text und auf Farbdrucktafeln
Vydání: Konstanz am Bodensee - Kreuzlingen (Thurgau): Carl Ehlers 1931, modrá celoplátěná vazba se zlatou ražbou na přední desce a hřbetu, oranžová ořízka, [VI]+1110+72 (příloha) stran, bohatě ilustrovaná, částečně i barevně, 4° (16 x 24 cm), jazyk: německy
Stav knihy: desky poněkud ohmatané, okraje stránek nepatrně vyšisované, ořízka s hnědými skvrnami, jinak čistá, celkově velmi dobrý stav